Aptitude Practice Questions Calendar
1) Given that on 27th February 2003 is Thursday. What was the day on 27th February 1603? 
Ans: b) Thursday  
2) January 1, 2005 was Saturday. What day of the week lies on Jan. 1, 2006? 
a) Wednesday b) Tuesday c) Saturday d) Sunday 
Ans: d) Sunday
3) It was Monday on Jan 1, 2007. What was the day of the week Jan 1, 2011? 
a) Monday b) Friday c) Saturday d)Wednesday 
Ans: c) Saturday
4) Today is Friday. After 57 days, it will be: 
a) Monday b) Tuesday c) Saturday d) Sunday 
Ans: c) Saturday
5)Today is Sunday. After 94 days, it will be: 
a) Wednesday b) Sunday c) Tuesday d) Saturday 
 Ans: a) Wednesday
6.Which if the following is not a leap year?
a)500  b) 800  c) 1200  d) 2000
800, 1200 and 2000 multiples of 400
Ans:  a) 500
7) On 16th Nov, 2010 Thursday falls. What day of the week was it on 16th Nov, 2009? 
a) Monday b) Friday c) Wednesday d) Tuesday 
Ans: c) Wednesday 
8) January 1, 2010 was Friday. What day of the week lies on Jan. 1, 2011? 
a) Wednesday b) Sunday c) Tuesday d) Saturday 
Ans: d) Saturday
9) On 14th Feb, 2009 it was Saturday. What was the day of the week on 14th Feb, 2008? 
a) Friday b) Sunday c) Tuesday d) Thursday 
Ans: d) Thursday
10) January 1, 2008 is Tuesday. What day of the week lies on Jan 1, 2009? 
a) Monday b) Wednesday c) Thursday d) Sunday 
Ans: c) Thursday
Ans: d)2022 
12)December 5, 1993 is Sunday. What day of the week lies on December 5, 1997? T
Ans: c) Friday 
 












0 Comments